Una bona notícia per a un membre de la nostra família musical !!

La Junta Directiva de la Societat Musical Santa Cecília de Fortaleny tria a Carlos Sancho Cantus com a nou director de la banda.

Després d’un difícil procés de selecció, la Junta Directiva de la Societat Musical Santa Cecília de Fortaleny ha seleccionat a Carlos Sancho Cantus d’entre els més de 150 directors que van presentar currículum per ser director de la banda de la societat.

carlos-sancho

Carlos Sancho Cantus és natural de Tavernes de la Valldigna i membre de la Societat Instructiva Unió Musical des dels 7 anys. És titulat Superior en Trompeta pel Conservatori Superior de Música de Castelló, Llicenciat en Història i Ciències de la Música per la Universitat de la Rioja, i actualment cursa el darrer curs de Direcció d’Orquestra i Cor al Conservatori Superior de Música de València.

Carlos Sancho té una dilatada experiència en els camps de la interpretació i la direcció. Com trompetista ha estat membre de destacades agrupacions com la “Junger Künstler Orchestra” a Bayreuth, i com a director convidat ha dirigit nombroses agrupacions entre les que podríem destacar la Banda Simfònica de la SIUM de Tavernes de la Valldigna.

A l’octubre de 2016 va resultar guanyador del “Lifelong Learning Course & Contest”, concurs de Direcció realitzat a la ciutat italiana de Mezzocorona que li atorga el dret a participar el proper mes de juliol en el Concurs de Direcció que se celebra cada 4 anys a la olimpíada mundial de la Música WMC de Kerkrade (Holanda).

Anuncios